Rijksoverheid logo

Biosecurity Zelfscan Toolkit

Versie 1.7.3-RELEASE © 2012-2015 RIVM

Biosecurity Zelfscan Toolkit

Welkom bij de biosecurity zelfscan toolkit van het Bureau Biosecurity. Door middel van een vragenlijst, waarin de acht pijlers van biosecurity aan bod komen, krijgt u een beeld hoe het er momenteel voor staat ten aanzien van biosecurity in uw organisatie.

U kunt ervoor kiezen om te beginnen bij "bewustwording" en de vragenlijst vervolgens op alle pijlers te doorlopen, u kunt er ook voor kiezen om met een willekeurig thema te starten en eerst alleen de vragen binnen dat betreffende thema te beantwoorden. Mocht een vraag niet van toepassing zijn binnen uw organisatie, dan wordt deze niet meegenomen in de resultaten.

U kunt op ieder gewenst moment de tussentijdse resultaten bekijken maar hoe meer antwoorden zijn ingevuld hoe completer het beeld wordt van wat er al is geregeld en wat er nog te doen staat. Op de resultatenpagina kunt u per pijler doorklikken naar specifieke tips en good practices (implementatievoorbeelden) die mogelijk kunnen helpen bij de verdere ontwikkeling van biosecurity binnen uw organisatie. De resultaten kunt u desgewenst uitprinten om deze binnen uw organisatie te bespreken.

Voor meer informatie of vragen kunt u een mail sturen naar: biosecurity@rivm.nl